Pensionat Strandkullen med fin havsutsikt

 • Strandkullen 3
 • Onsala - Fjordsidan
 • 20 000 000 kr / bud
 • Onsala - Fjordsidan
 • 20 000 000 kr / bud
Beskrivning

Med ett mycket bra läge längs Kungsbackafjorden i Onsala, ligger Pensionat Strandkullen med fin havsutsikt. Här bjuds förutom havsutsikten, gästerna på härlig klassisk svensk matlagning på menyn. Pensionatet inklusive restaurangen har en lokalyta på 980 kvm samt en rymlig terrass. Markarealen uppgår till 4616 kvm. Sedan 2007 har fastigheterna löpande totalrenoverats. Inget har lämnats åt slumpen när det gäller materialval, utformning och upplevelse. Totalt finns det cirka 125 restaurangplatser fördelade på 3 matsalar invändigt och ytterligare på gården, varav många med havsutsikt. Vidare finns det 35 bäddar fördelade på 12 rum varav 2 sviter. Ytterligare 6 bäddar i ett fristående hus på den angränsande tomten. Strandkullen erbjuder en unik miljö för stora och små konferenser samt möten såsom utbildningar, styrelsemöten och avstamp. Det stora konferensrummet är tillgängligt för upp till 35 personer och i anslutning till rummet finns en stor takterrass med vy över Kungsbackafjorden. Samtliga utrymmen har trådlöst nätverk, teknisk utrustning och konferensmaterial.

Nu säljs allt i bolagsform. Kungsbacka är en expansiv kommun med mycket aktivitet som sker i anslutning och det finns därför mycket goda utvecklingsmöjligheter. Kungsbacka stadskärna ligger 12 km bort och Göteborgs centrum 40 km bort.

Pensionatet har fått överlag väldigt positiva recensioner. Se länken nedan för mer information, bilder och recensioner på pensionatet. http://www.pensionatstrandkullen.se/

Fastigheten gränsar mot ett större markområde som också är till försäljning av samma ägare vilket säljs separat eller tillsammans med pensionatet. Se säljtexten nedan.

Unik möjlighet att förvärva en fastighet på  totalt 51 892 kvm med stor potential. Detta är ett av få områden mot Kungsbackafjorden som inte är exploaterat. Huset som står på fastigheten är i bra skick, löpande renoverat från 2007 med vardagsrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum, sovloft och badrum med dusch. Boarea cirka 95 kvm plus sovloft. Försäljningspris 20 miljoner kronor. 

 

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Strandkullen 3,439 31 Onsala
 • Kommun:
  Kungsbacka
 • Område:
  Onsala - Fjordsidan
 • Typkod:
  325
 • Ägandeform:
  Friköpt - Kommersiell fastighet
 • Lokalarea:
  850 Kvm
Mer fakta
Kartor och ritningar
Ansvarig mäklare

Lösenord krävs för att se detaljerad information om detta objekt. Vänligen kontakta Stefan Essunger för mer information.

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.