Magnifik fastighet - Lidingö

 • Magnifik fastighet - Lidingö
 • Pris på förfrågan
 • Pris på förfrågan
Beskrivning

Magnifik fastighet som erbjuder möjligheter till verksamheter av olika slag, t ex kontor, hotell eller representationsboende med plats för gäster och personal. Belägen på södervänd sluttning med panoramautsikt över inloppet till Stockholm. Läget är skyddat och erbjuder enastående sjöutsikt samt möjlighet att ta emot besökare via båt. I direkt anslutning återfinns brygga som disponeras via servitut.

Sex byggnader, uppförda mellan åren 1912 och 1984, med en sammantagen area om 3 329 kvadratmeter. Byggnadsbeståndet utgörs av en magnifik huvudbyggnad, gästflygel, kontor- och gästrumsbyggnad, en byggnad med tre gästrum och en byggnad som i huvudsak inrymmer ekonomiutrymmen av olika slag. Mellan åren 2014 och 2020 har omfattande renoveringar och ombyggnationer genomförts och byggnader håller genomgående en hög till mycket hög standard i samtliga avseenden.

Huvudbyggnaden uppfördes 1912 och karaktäriseras av stilfull modern elegans i kombination med utsökta originaldetaljer. Arean motsvarar cirka 1 075 kvadratmeter fördelat över två plan samt vind och källare. Under 2020 slutfördes en omfattade om- och tillbyggnad och byggnaden håller mycket hög standard i såväl materialval som utförande. Här finns generösa och praktfulla rum för sociala aktiviteter, ett mycket påkostat professionellt kök, fem sviter med lounge, sovrum och badrum, relaxavdelning med bastu samt flera duschar/toaletter. Stora ekonomiutrymmen med omklädningsrum för personal och ett flertal förrådsrum. Övriga byggnader disponerar rikligt med gästrum, stora rum för sociala aktiviteter, ett flertal kontorsrum och personalutrymmen. 

Markareal om 16 993 kvadratmeter med en parkliknande utformning. Trädgårdsmiljön uppvisar generösa öppna partier med planteringar i kombination med rum för avskildhet, holmar med barrväxter och träd av olika slag. Högväxt häck skyddar mot insyn och avgränsar mot angränsade fastigheter. Infart genom täckta och motordrivna grindar som leder fram till en trädkantad uppfart mot byggnader. Mot söder återfinns stor terrass och ett avgränsat poolområde. Kvällstid skapar riklig trädgårdsbelysning atmosfär och en inbjudande miljö.

Överlåtelse via bolag. 

 

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Magnifik fastighet - Lidingö,181 90 Lidingö
 • Kommun:
  Lidingö
 • Typkod:
  322
 • Ägandeform:
  Friköpt - Kommersiell fastighet
Mer fakta

Lösenord krävs för att se detaljerad information om detta objekt. Vänligen kontakta Lennart Alveborg för mer information.

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.