Obebyggd tomt på attraktivt läge i centrala Torekov

 • Fiskaregatan 8
 • Centralt Torekov
 • 5 900 000 kr / bud
 • Centralt Torekov
 • 5 900 000 kr / bud
Beskrivning

I pittoreska Torekov, med närhet till både hamn, hav och bad, finner ni denna obebyggda tomt med ett mycket attraktivt läge med rak utsikt ner över grönområdet mot hav och Hallands Väderö. Tomten, som är på hela 712 kvm, får bebyggas med en enplansvilla alternativt en 1,5-plansvilla på maximal areal om 200 kvm. Utöver huvudbyggnaden får gårdsbyggnader, uthus och garage till en sammanlagd byggnadsarea av högst 50 kvm uppföras på fastigheten. Övriga bestämmelser i gällande detaljplan medger goda möjligheter att skapa just ert drömboende med gott om ytor för familj och vänner. Fastighetens fulländning, utöver närheten till havet, är dess belägenhet i ett lugnt och barnvänligt område med fantastiska promenadstråk längst kusten. Sammanfattningsvis en unik möjlighet att förvärva en av de sista obebyggda villatomterna i centrala Torekov.

Fastigheten är belägen precis bakom grönområdet, vilket ger en fin utsikt ner mot havet, samtidigt som den är belägen på en lugn gata. Tomten är idag inte bevuxen men delvis inramad av en vacker stengärdsgård. Vid tomtgränsen finns anslutningar till kommunalt vatten & avlopp samt el och fiber vilket är möjligt att ansluta sig till.

Strategiskt läge på Bjärehalvön i Båstads kommun

Fastigheten är belägen i ett lugnt område i sommaridyllen Torekov med närhet till det mesta och med gångavstånd till badbryggor, Torekovs hamn och dess båtturer till mysiga Hallands Väderö. Här har du också nära till naturen, med goda utflyktsmöjligheter, både med cykel och med bil, till något som passar alla. I regionen duggar det tätt av golfbanor och den välkända tennisen i närliggande Båstad är ett trevligt inslag på sommaren. Båstad centrum, med all den service som kan tänkas behövas nås på en dryg kvart. Bjärehalvön karakteriseras av det vackra, böljande landskapet, vilket har gett området smeknamnet Sveriges Toscana.

Torekov är strategiskt placerad i Nordvästra Skåne med närhet till det mesta. Närheten till de större städerna längst västkusten, exempelvis Helsingborg, Malmö och Göteborg är ett faktum tack vare E6:an som går förbi kommunen och goda tågförbindelser från Båstad. Övriga Sverige, och världen, nås även de med enkelhet via närliggande Ängelholms lokala flygplats med direkttrafik till Stockholm eller via Köpenhamns internationella flygplats en och en halv timme bort.

Hjärtligt välkomna till Fiskaregatan 8 för att skapa just ert drömboende.

Anslutningsavgifter

Anslutningsavgiften för kommunalt vatten, spillvatten & dagvatten är 155.666 kr inkl. moms.

Anslutningsavgiften för Bjärekrafts elnät är 28 200 kr exklusive moms.

Anslutningsavgiften för Bjärekrafts fibernät är 26 500 kr inklusive moms. 

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Fiskaregatan 8,
  269 77 Torekov
 • Pris:
  5 900 000 kr
 • Fast.beteckning:
  BÖTTÖ 2
 • Tomtarea:
  712 Kvm
 • Kommun:
  Båstad
 • Område:
  Centralt Torekov
 • Ägandeform:
  Friköpt - Tomt
Mer fakta
Intresseanmälan

Logga in eller fyll i dina uppgifter nedan

användarvillkoren
Laddar

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.