Close icon
Vresrosvägen 20
Tomt 837 kvm
1.600.000 kr/bud

Tomt i Vik på Österlen

I Vik, på eftertraktade Österlen, har vi nu nöjet att presentera tomter i ett område där öppna landskap, äppelodlingar och golfbanor möter den lockande djupblå Östersjön och dess vidsträckta stränder.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Efterlängtade Etapp 2 säljstartas nu, oktober 2021! Adresserna för dessa 10 tomter är Poppelvägen och Hasselvägen. För den som söker tomt i Etapp 1 finns det 2 tomter kvar - Vresrosvägen 11 & 20. 

I Vik, på eftertraktade Österlen, har vi nöjet att presentera tomter i ett område där öppna landskap, äppelodlingar och golfbanor möter den lockande djupblå Östersjön och dess vidsträckta stränder. De äldsta delarna av fiskeläget är uppbyggda kring den lilla, charmiga hamnen och dess smala, pittoreska gator sätter en unik prägel. Från piren är utsikten fri mot stranden vid Knäbäckshusen och berömda Stens huvuds nationalpark. 

Vi har haft glädjen att kunna erbjuda 7 tomter i första etappen med tillträde maj 2022. Utöver dessa släpper vi nu, fr o m oktober 2021, även den andra etappen med 10 tomter och tillträde oktober 2022. Den generösa detaljplanen tillåter 160 kvm byggnadsarea för huvudbyggnad och 50 kvm komplementbyggnad/garage. Se bifogade filer för kompletta uppgifter i detaljplanen. 

Området för projektet är noga utvalt med sin placering mitt emellan Österlens Golfklubbs fina 18-håls-banor även kända som Lilla Vik och Djupadal. Klubben har trevliga restauranger och konferensmöjligheter samt padel m.m. Naturen kring Vik erbjuder oändliga möjligheter till friluftsliv med alltifrån stillsamma vandringar och till surfing och andra äventyr. För service året om är nås både Kivik och Simrishamn på knappt en mils avstånd. För den som söker kommunikationer med längre radie finns Sturup ca 1h bort och till Kastrup är det 1,5h.

Projektets ägare, KJEC Fastighetsutveckling AB, står för anläggningsavgift för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området. Den enskilda fastighetsägaren står däremot för lägenhetsavgift (V/A) om f.n. 32819 kr samt elanslutning om f.n. 37500 kr inkl moms. KJEC drar fram fiber till området. Nya fastighetsägaren står för anslutningskostnaden för den enskilda fastigheten. 

Tomterna säljs till fasta priser och i en löpande process med köpekontrakt direkt utan preliminära bokningsavtal eller liknande. 

 

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Vresrosvägen 20, 272 95 Simrishamn
Kommun:
Simrishamn
Pris:
1 600 000 kr/bud
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Fast.beteckning:
RÖRUM 72:39
Storlek
Tomtarea:
837 kvm
Taxeringsvärde
Totalt:
116 000 kr
Tomt:
116 000 kr
År:
2018
Taxeringskod:
210
Total fastighetsskatt/-avgift:
1 160 kr
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

     

    Planritningar och kartor

    Rörum 72;39

    Planritningar och kartor

    Rörum 72;39

    Markus Hultman

    Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

    +46 (0) 739-82 80 04

    markus.h@sothebysrealty.se

    Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

    Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

    Intresseanmälan