Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Södra Hovallsvägen 88
Ranarpsstrand
16 rok
400 + 250 kvm
Tomt 6.978 kvm
Såld

Unikt läge vid havet i Ranarpsstrand

På första parkett, alldeles vid kustbandet i Ranarpsstrand, ligger gården Ranarps nedre kvarn. Gården ligger idylliskt inbäddad i lummig grönska och med den lilla kvarnbäcken som rinner igenom fastigheten. Utsikten över Kullaberg och Skälderviken är enastående. Strandpromenaden ligger endast ett stenkast ifrån tomtgränsen och via en liten stig når man populära Segeltorpsstrand på bara några minuter till fots. Med sina 22 sovplatser, uppdelade i tre byggnader, fungerar fastigheten perfekt som generationsboende, som bed & breakfast eller för den stora familjen med mycket gäster. Detta är ett unikt tillfälle att skapa sitt eget drömboende!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder och jag siktar alltid mot att överträffa mig själv och mina kunders förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att få mina kunder att känna sig trygga i sin bostadsaffär. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten och har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min familj, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss