Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Loviseberg
Ulriksdals Slottspark
12 rok
394 + 266 kvm
Tomt 12.000 kvm
59.000.000 kr
Såld

Med ett enastående vackert läge invid Edsviken och hänförande utsikt mot Ulriksdals Slott

Loviseberg ligger i Ulriksdals Slottspark med ett enastående vackert läge invid Edsviken och hänförande utsikt mot Ulriksdals Slott. Den ståndsmässiga villan med byggnadshistoriska detaljer uppfördes 1864 med en uppvuxen tomt på 12.000kvm. Här ges tillfälle till ett unikt boende i natursköna omgivningar med underbara vyer endast 10 min från centrala Stockholm och 30 min från Arlanda. Miljön i Ulriksdals Slottspark är oöverträffad med vackra 1800-tals villor i en lantlig idyll i anslutning till slottet. Loviseberg som även kallades för Corps de Logis är ett exempel på en ståtlig villa uppförd som sommarbostad men har sedan 1919 bebotts året om. Egendomen har även tillgång till två båtplatser vid delad brygga, samt garage för tre bilar med gästvåning och stall med tre boxar. Boningshuset har renoverats pietetsfullt under åren med stor hänsyn tagen till husets ursprungliga stil och utförande.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Joachim Söderberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 767-69 64 00

joachim.s@sothebysrealty.se

Under mina 25 år som fastighetsmäklare har jag sålt åtskilliga villor, våningar, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland, öar som uppe i den svenska fjällvärlden, pratat med ännu mer kunder och fått lika många erfarenheter. Kunskap som jag kommer använda både klarsynt och effektivt för att både säljare och köpare skall bli 100% nöjda. Lägg sedan till Skeppsholmen Sotheby’s starka varumärke med branschens starkaste marknadsföring, både i Sverige och utomlands.  

Kontakta oss