Dalarna i vårt hjärta

Tack vare vår internationella erfarenhet som fastighetsmäklare, med förmedling av drömboenden på högsta nivå i kombination med Sotheby´s International Realty´s globala nätverk har vi den största möjligheten att nå ut till den alltmer globala fastighetsmarknaden. Vår fastighetsmäklare Linnéa Sjöberg, 0739-82 80 04, linnea.s@sothebysrealty.se är främst ansvarig för förmedling av objekt i det vackra Dalarna, där hon är född och uppvuxen och har stor lokalkännedom.

Genom oss på Skeppsholmen når du inte bara ut på den lokala marknaden, utan även ut i världen genom våra drygt 1,000 kontor i 72 länder. Som komplement till det mest kraftfulla lokala marknadsföringspaketet kan vi erbjuda den svenska marknaden en ojämförbar global exponering.

Vi skräddarsyr alltid efter dina behov och önskemål. Vi kan erbjuda maximal exponering i dagspress och vi kan gå den diskreta vägen över vårt minutiöst uppdaterade kundregister.

Varmt välkomna att kontakta Linnéa Sjöberg, linnea.s@sothebysrealty.se, 0739-82 80 04 för mer information.

Har du frågor? - Kontakta oss på Dalarnakontoret

användarvillkoren

Laddar

Våra medarbetare

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.