Karriär

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna

Vi gör vår starkaste vårsäsong i vår 25-åriga historia och söker nu ytterligare högkvalitativa mäklare till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Båstad. Specifikt till våra områden Kommersiella Fastigheter, Gårdar & Konferens, Nyproduktion samt Villor och Våningar.

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna inom alla geografiska områden. Så brinner du för vackra hem och har ett utmärkande kundfokus, tveka inte att höra av dig med din ansökan.

Varmt välkomna att kontakta Lars Andersson, VD, lars@sothebysrealty.se, 0739-82 80 10 för mer information. Självklart behandlas din intresseanmälan konfidentiellt.

Läs mer

Fastighetsmäklare till Nyproduktion och råvindar

I samband med att allt fler råvindar, platta tak och lokaler byggs om till vackra bostäder i Stockholm väljer även vi på Skeppsholmen Sotheby´s att utveckla och stärka vår marknadsledande position. Vi har därför expanderat med större lokaler för att på bästa sätt ta hand om våra kunder och uppdragsgivare.

Vi söker nu en ny mäklare till vårt nyproduktionsteam att dela vår spännande tillvaro med. Är du en driven, kunnig och positiv fastighetsmäklare som tycker nyproduktion och vindsvåningar är lika spännande som vi? Dina arbetsuppgifter innefattar klassiskt mäklararbete med fokus på att sälja vindsvåningar, ofta tidigt i projekten under tiden råvinden förädlas till en vacker bostad. Arbetet innefattar kontakt både med slutkunden, byggentreprenör samt arkitekt. Du skall vara registrerad fastighetsmäklare med god erfarenhet av Stockholms fastighetsmarknad samt intresserad av arkitektur och design. Vänligen kontakta oss för ett möte så berättar vi mer.

För att anmäla ditt intresse, välkommen att kontakta vår VD, lars@sothebysrealty.se 0739-82 80 10 eller maila oss på vind@sothebysrealty.se 0739-82 89 04.

Läs mer

Erfaren transaktionsrådgivare till Kommersiella

Efterfrågan på våra tjänster utvecklas mycket positivt, vilket innebär att vi behöver rekrytera för att möta efterfrågan och säkra vår höga servicenivå. Som transaktionsrådgivare ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av företagets produktportfölj inom bostadsfastigheter, utvecklingsfastigheter samt industri- och handelsfastigheter. Du ansvarar även för att skapa och utveckla goda relationer med våra uppdragsgivare och kunder bestående av fastighetsbolag, privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar.

Du arbetar idag med kommersiella transaktioner av fastigheter eller med försäljning av privata bostäder och vill ta steget över till kommersiella transaktioner. Du har med fördel ett inarbetat nätverk inom fastighetsbranschen. Du arbetar självständigt, proaktivt och är van att både skapa och underhålla långsiktiga relationer. Du har ett stort engagemang och är en positiv och prestigelös person som älskar att göra affärer. Du vill arbeta i en stimulerande och internationell miljö där kunskap, kvalitet och servicekänsla präglar verksamheten.

• Registrerad fastighetsmäklare och körkort krävs för tjänsten

• Etablerat nätverk inom fastighetsbranschen är meriterande

• Utbildning från universitet/högskola inom ekonomi eller juridik är meriterande

För att anmäla ditt intresse, välkommen att kontakta vår VD, lars@sothebysrealty.se 0739-82 80 10.

Läs mer

Fastighetsmäklare till Göteborgskontoret

Sedan vår etablering i Göteborg har vi stått för flera prestigefulla försäljningar och har ett stadigt ökande antal uppdragsförfrågningar, vilket gör att vi nu behöver rekrytera fler mäklare. Vi har också flyttat in i nya större representativa lokaler mitt på Kungsportsavenyn för att kunna möta efterfrågan och säkra vår höga servicenivå. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill arbeta i en stimulerande miljö där kvalitet och servicekänsla präglar arbetsdagen och som ser varje ny kontakt som en livslång investering. Vi söker dig med erfarenhet från något eller flera av följande områden; våningar i innerstaden, fina villor, sommarparadis och tilltalande nyproduktionsprojekt.

Du är säljdriven, älskar att möta människor, göra affärer och uppskattar möjligheten att själv påverka din egen, företagets, samt kundernas framtid med världens starkaste varumärke inom exklusiva fastigheter. Med starka finanser har vi råd att vara offensiva även i svåra marknadslägen och är uthålliga och bestämda i våra nyetableringar. Vidare ges möjlighet till utvecklande samvaro, nätverkande och utbildning inom såväl våra egna kontor i Sverige som med våra inspirerande kollegor på 850 Sotheby´s International Realty kontor världen över och även tillsammans med en ytterst kompetent stab på Sotheby´s International Realtys huvudkontor i New York.

Välkommen att kontakta vår VD, lars.a@sothebysrealty.se 0739-82 80 10 eller vår kontorschef i Göteborg, mathias.m@sothebysrealty.se 0739-82 89 04.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.