Karriär

Vi söker Mäklarassistent / Receptionist

Vi söker Mäklarassistent / Helgreceptionist till vårt kontor i Stockholm.

Är du personen vi söker, eller känner du någon som borde söka?

Tjänst: Mäklarassistent / Helgreceptionist

Arbetsdagar: Var annan till var tredje helg (samt vid behov)

Arbetstider: Fre: 16.30-19.00 & Lör-Sön 10.00-16.00

Krav: God Mac-vana, goda kunskaper i Officepaketet, InDesign samt Photoshop

Tillträde: Omgående

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad & service-minded med goda kunskaper i Photoshop & InDesign.Tidigare erfarenhet som mäklarassistent eller receptionist är meriterande. Du förstår vikten av att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt samt att assistera våra mäklare.Din viktigaste arbetsuppgift blir att ta hand om våra kunder via telefon, mail och över receptionsdisk. Du kommer även att sköta administrativa uppgifter såsom att producera objektsbeskrivningar, skapa såld-lappar åt mäklarna i Indesign och Photoshop, hantera post, samt ansvara för att kontoret ser snyggt och inbjudande ut. Utöver detta kommer du att assistera våra mäklare. Du kommer att arbeta efter deadlines och ställas inför olika prioriteringsval, och det är därför viktigt att du är både stresstålig och flexibel.

Vi erbjuder dig ett arbete i en stimulerande miljö där kvalitet och servicekänsla präglar din arbetsdag.

Så brinner du för vackra hem och har ett präglat kundfokus – då vill vi gärna träffa dig.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan till emelie.s@sothebysrealty.se Vi tar gärna emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Märk ansökan: helgreceptionist.

Läs mer

Fastighetsmäklare Malmö

Sedan vår etablering i Malmö har vi stått för flera prestigefulla försäljningar och har ett stadigt ökande antal uppdragsförfrågningar, vilket gör att vi nu behöver rekrytera fler mäklare. Vi har också flyttat in i nya representativa lokaler på Regementsgatan för att kunna möta efterfrågan och säkra vår höga servicenivå. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill arbeta i en stimulerande miljö där kvalitet och servicekänsla präglar arbetsdagen och som ser varje ny kontakt som en livslång investering.

Du är säljdriven, älskar att möta människor, göra affärer och uppskattar möjligheten att själv påverka din egen, företagets, samt kundernas framtid med världens starkaste varumärke inom exklusiva fastigheter. Med starka finanser har vi råd att vara offensiva även i svåra marknadslägen och är uthålliga och bestämda i våra nyetableringar. Vidare ges möjlighet till utvecklande samvaro, nätverkande och utbildning inom såväl våra egna kontor i Sverige som med våra inspirerande kollegor på 920 Sotheby´s International Realty kontor världen över och även tillsammans med en ytterst kompetent stab på Sotheby´s International Realtys huvudkontor i New York.

Varmt välkommen att kontakta Mathias Martinsson, vår Regionchef i Västra och Södra Sverige, mathias.m@sothebysrealty.se, 0739-82 89 04. Självklart behandlas din intresseanmälan konfidentiellt.

Läs mer

Fastighetsmäklare till Nyproduktion och råvindar

I samband med att allt fler råvindar, platta tak och lokaler byggs om till vackra bostäder i Stockholm väljer även vi på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty att utveckla och stärka vår marknadsledande position. Vi har därför expanderat med större lokaler för att på bästa sätt ta hand om våra kunder och uppdragsgivare.

Vi söker nu en ny mäklare till vårt nyproduktionsteam att dela vår spännande tillvaro med. Är du en driven, kunnig och positiv fastighetsmäklare som tycker nyproduktion och vindsvåningar är lika spännande som vi? Dina arbetsuppgifter innefattar klassiskt mäklararbete med fokus på att sälja vindsvåningar, ofta tidigt i projekten under tiden råvinden förädlas till en vacker bostad. Arbetet innefattar kontakt både med slutkunden, byggentreprenör samt arkitekt. Du skall vara registrerad fastighetsmäklare med god erfarenhet av Stockholms fastighetsmarknad samt intresserad av arkitektur och design. Vänligen kontakta oss för ett möte så berättar vi mer.

För att anmäla ditt intresse, välkommen att kontakta vår VD, lars@sothebysrealty.se 0739-82 80 10 eller maila oss på vind@sothebysrealty.se 0739-82 89 04.

Läs mer

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna

Vi gör vår starkaste vårsäsong i vår 25-åriga historia och söker nu ytterligare högkvalitativa mäklare till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Båstad. Specifikt till våra områden Kommersiella Fastigheter, Gårdar & Konferens, Nyproduktion samt Villor och Våningar.

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna inom alla geografiska områden. Så brinner du för vackra hem och har ett utmärkande kundfokus, tveka inte att höra av dig med din ansökan.

Varmt välkomna att kontakta Lars Andersson, VD, lars@sothebysrealty.se, 0739-82 80 10 för mer information. Självklart behandlas din intresseanmälan konfidentiellt.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.