Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Gröna torg 3
Falsterbo
4 rok
115 + 16 kvm
11.288 kr/mån
10.500.000 kr/bud
Stäng

Visningsanmälan

     

    Minutiöst planerat boende på utmärkt Falsterbo-läge

    Tillfälle att förvärva en ytterst genomtänkt och påkostad bostadsrätt med generös uteplats i BRF Norregård, i Falsterbo. Underbart läge i historiska kvarter, bland charmig gatuhusbebyggelse och torg, samt milsvid sandstrand och Falsterbo GK i närheten. Bostaden ligger i markplan med de sociala ytorna och egen uteplats mot den grönskande innergården och dess poolområde.

    Beskrivning accordion-plus accordion-minus

    Vacker entré med koppardetaljer välkomnar från Gröna torg. De gemensamma ytorna är mycket tilltalande och en lounge öppnar upp mot innergården och dess lockande, mosaiksmyckade pool som omringas av grönska året om. 

    Bostaden har egen grind till den generösa uteplatsen med inbjudande sittgrupp i sol och taköverbyggd matplats. Hallen är inredd med smarta, platsbyggda förvaringslösningar och bostaden öppnar upp sig mot kök och allrum i öppen planlösning med flera olika avdelningar. Den lite skyddade, inre delen av allrummet har knutits samman på ett härligt sömlöst sätt med orangeriet som badar i ljus från det läckra kopparinklädda glastaket och dess glasparti mot uteplatsen.  Massivt brädgolv från Dinesen flyter genom ytorna och ger en skön, varm känsla. Vidare återfinns den rymliga matplatsen mellan söderfönster och det härliga köket i mörkbetsad ek som tillsammans med svarta maskiner skapar en fin kontrast till de rustika bänkskivorna i calacatta valgi. Köket är fullt utrustat och köksön inrymmer mycket förvaring samt ett par sittplatser. Vatten vid tvåplatser och blandare från välkända Tapwell. 

    Master bedroom ligger lite avskilt från de andra två och har fin platsbyggdförvaring samt en diskret arbetshörna i matchande stil. Ytterligare två sovum ligger tillsammans och båda har försetts med egna förvaringslösningar. Stort badrum med såväl dusch som bad och här ryms även kombimaskin för tvätt och tork. Stora plattor i granitkeramik samt infällda blandare ger ett mycket sobert intryck. Även gäst-wc:n är imponerande och ramas in av en fin båge samt unikt handfat av större modell. 

    Uteplatsen som tidigare nämnts är en fin förlängning av bostadsytorna och breder ut sig över ca 35 kvm yta. Söderläget ger många soltimmar och här finns plats för ett par möblemang, grill, trädgårdsförråd, samt en lummig växtlighet. Vy över gården, det magnifika trädet i centrum samt de små inbjudande grupperna av möbler och inte minst poolen som ständigt lockar till bad. En klassisk, gjuten pool omgiven av trevlig möblering och utedusch. 

    Föreningen erbjuder även flera gemensamma ytor i källaren för större sällskap samt vinförvaring. Här ligger även ett gym och två bastu med omklädningsrum. Slutligen finns även en gästlägenhet i markplan. Till lägenheten hör en privat P-plats med laddstolpe. 

    Falsterbobryggan och den kilometerlånga sandstranden, som sträcker sig ända ut till Måkläppen, finns i närheten. Här erbjuds fantastiska bad och stranden kantas av vackra sanddyner, badhytter och de karaktäristiska katamaranerna som gärna nyttjar brisen. Välkända Falsterbo golfklubb och populära Flommens golfklubb skapar utmärkta möjligheter på sina unika links-banor. I området finns även ridsport, tennis, padel, båtliv m.m. Skanör-Falsterbo har tillsammans 10-15 restauranger varav flera numera är öppna året runt.

    Varmt välkomna till detta kompletta boende där ingenting har lämnats åt slumpen.  

     

     

     

    Fakta accordion-plus accordion-minus

    Adress:
    Gröna torg 3, 239 40 Falsterbo
    Område:
    Falsterbo
    Kommun:
    Vellinge
    Antal rum:
    4 rum och kök
    Antal sovrum:
    3
    Lägenhetsnummer:
    1001
    Våning:
    BV
    Avgift:
    11 288 kr/mån
    Ingår i avgiften:
    Värme, Vatten
    Ingår ej i avgiften:
    Hushållsel och IT
    Pris:
    10 500 000 kr/bud
    Byggnadstyp:
    1,5 planshus
    Byggnadsår:
    1929/2022
    Uppvärmning:
    Golvvärme
    Fönster:
    2-glas
    Balkong:
    Uteplats i markplan mot gård och pool
    Förråd:
    1 uteförråd, 1 källarförråd
    Hiss kommentar:
    Nej
    Tv- och internetutbud:
    Fiber
    Ventilation:
    Mekanisk till- och frånluft (FTX)
    Känd avgiftsförändring:
    Nej
    Storlek
    Boarea:
    115 kvm
    Biarea:
    16 kvm
    Förening
    Förening:
    BRF Norregård
    Org.nr:
    769638-1875
    Ägandeform:
    Lägenhet - Bostadsrätt
    Nettoskuldsättning:
    15 395 kr
    Andelstal
    Avgift:
    6.79%
    Brf:
    6.79%
    Intresseanmälan
    Stäng

    Intresseanmälan

       
      1/38
      2/38
      3/38
      4/38
      5/38
      6/38
      7/38
      8/38
      9/38
      10/38
      11/38
      12/38
      13/38
      14/38
      15/38
      16/38
      17/38
      18/38
      19/38
      20/38
      21/38
      22/38
      23/38
      24/38
      25/38
      26/38
      27/38
      28/38
      29/38
      30/38
      31/38
      32/38
      33/38
      34/38
      35/38
      36/38
      37/38
      38/38

      Planritningar och kartor

      Planritningar och kartor

      Markus Hultman

      Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

      +46 (0) 739-82 80 04

      markus.h@sothebysrealty.se

      Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

      Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

      Intresseanmälan