Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kaprifolvägen 12
Glimminge plantering
4 rok
170 kvm
Tomt 1.369 kvm
4.300.000 kr
Såld

Sommarkänsla på Bjärehalvöns sydsida

På kort gångavstånd till hav och strand ligger detta charmiga fritidshus i populära Glimminge plantering en dryg mil söder om Båstad. Området ligger alldeles vid havet och är känt för sin långa sandstrand med härlig utsikt över till Kullaberg.

Detta fritidshus har en trevlig tilltalande planlösning och är beläget på attraktiv stor hörntomt i soligt sydväst läge. Huset byggdes 1971 och det erbjuder rymliga sociala sällskapsytor med sitt stora vardagsrum. Här finns trevliga detaljer såsom den mysiga öppna spisen och det inglasade uterummet som vetter ut mot tomten. På fastigheten finns även en mindre stuga/förråd.

Drömmer du om ett fritidshus som du kan njuta av sommartid i denna lugna härliga miljö?

Varmt välkommen till Kaprifolvägen 12!

Lajla af Trolle

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 763-44 37 00

lajla.t@sothebysrealty.se

Jag kombinerar arbete med det jag älskar mest - att hjälpa människor med ett av deras största livsbeslut. Något du alltid får om du anlitar mig är en positiv mäklare med driv och personliga engagemang. Jag drivs av att skapa nöjda kunder och att stödja mina säljare, entusiasm ligger bakom mitt engagemang. Varje försäljning är unik och kräver en egen strategi. Det handlar om att vad som är bäst för varje kund. Med i bagaget har jag en tidigare karriär inom marknadsföring som produkt och kategorichef i dryckes- och restaurangbranschen. Jag har drivit företag sedan tonåren och arbetat med service hela livet. 

Kontakta oss